معك مبلغ من المال واردت التبرع به لشخص واحد فقط وامامك 3 خيارات : 1-شاب يحتاج لمشروع صغير لبدء حياته2- رجل اصبح عاجزا من اصابه عمل 3- مسن لا معيل له؟

فلأيهم تضع الاولويه ولماذا ؟

تم إضافة السؤال من قبل Adnan Salman , مدير , ( المطابخ والاثاث الخشبي والديكورات )
تاريخ النشر: 2013/12/26
mina safwat mina safwat
من قبل mina safwat mina safwat , مندوب تسويق , la Beaute

ممكن اقتراح اننا نعمل مشروع للشاب ويقعد معاه فى المشروع العاجز حسب اصابته يمسكه عمل خفيف بمقابل وانه من خلال دخله يعول ويهتم بالمسن  وفى ناس كتييير بتعمل  كده ..