Are recommendations important for employer or for me to know how much people care , and what they think about me?!

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Najeeb Abdalla , Head of Math Dept. , Recruitment officer, PD planner , Al-Ru'ya Bilingual School
تاريخ النشر: 2013/12/26
Mohammed AlGhamdi
من قبل Mohammed AlGhamdi , Section Head, Security & Security System , Al Jubail Petrochemical Co KEMAY

Sorry to say (NO).

Thank you