With Excel, is it possible to create a plan?

تم إضافة السؤال من قبل Safia Abaoui , Teacher in private , private intensive courses
تاريخ النشر: 2013/12/27
Mohammed Yaseen MBA  PMP®
من قبل Mohammed Yaseen MBA PMP® , Commercial Officer , Hayat Communications

offcourse...   its possible to create Plans in Excel

Mohammad Rizwanul Haque
من قبل Mohammad Rizwanul Haque , Administration Manager , Oren Hydrocarbons ME FZCo.

Yes ! you can creat a plan using Excel programe.

BADR ALTALHI
من قبل BADR ALTALHI , sales manager , Arabian Centres

yes i'm sure .

JESSICA PULIKAN
من قبل JESSICA PULIKAN , Marketing Manager , Dubai World Trade Centre

Excel is an amazing tool. Creating a plan is just one of the many things that you can do on Excel.

Trainer Dalia Abd El-Latif
من قبل Trainer Dalia Abd El-Latif , موظفة شئون إدارية , إدارة سوهاج الاجتماعية جمعية تنمية المجتمع ببرخيل - البلينا المشهرة برقم 155لسنة 1670

Yes, you can develop a plan

Ragesh Vadakkedath Ramachandran
من قبل Ragesh Vadakkedath Ramachandran , IT Administrator , Nippon Motor Corporation (P) Ltd

Yes its possible to create Plans in Excel

For More Information watch this video

http://www.youtube.com/watch?v=M0lEQF1r45E