What is the best source rock?

تم إضافة السؤال من قبل zeeshan akram , internee , Neeluam Jelum Hydro power project
تاريخ النشر: 2013/12/28
Ghulam Asghar Soomro
من قبل Ghulam Asghar Soomro , Senior Field Geologist , Deep Rock Drilling Private limited

for more classification or in detailed Grey & black Shale are known as best one ever

Mufazzal Kabuli
من قبل Mufazzal Kabuli , Petroleum Engineering Faculty , Australian College of Kuwait

Shale is usually considered to be the best source rock.