How can I move programs written in Visual Basic to other operating systems?

تم إضافة السؤال من قبل Rana Alnajjar , Web developer , Lebcards
تاريخ النشر: 2013/06/05
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

if the version of operating system and visual basic are same just move the folder of the program to other computer, if you have used any external application or add-on, you might have to move it also.