How does HR planning improve business performance ?

تم إضافة السؤال من قبل Fazal Ebrahim Dawood , Chief Executive Officer , Stardist Ltd
تاريخ النشر: 2013/12/31
aziza abubakr mohammed abdallah
من قبل aziza abubakr mohammed abdallah , م/ مدير اداري , central medical supplies

hr resource planning improve performance because every person was put in his right place and also training and awards are planned regarding the need, so the firm performance groing forward