لو تبقي في رصيدك رساله واحده علي الموبايل تبعتها لمين وتقوله ايه؟

عليك ان تحترس فالرسائل الطويله المرسله بالموبايل قد لا تصل كامله

تم إضافة السؤال من قبل hatem labib , Quality control manager , MISER consultant
تاريخ النشر: 2013/12/31
Fatima mabchour
من قبل Fatima mabchour , سكرتيرة , التوثيق العدلي

سأرسلها لأغلى إنسانة أمي وأقول الله يديمك فوق راسي

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

ارسلها لبرنامج مسابقات تلفزيوني إجابة للسؤال المطروح للمشاهدين

mohamed afifi
من قبل mohamed afifi , Financial and Administrative Manager , Egyptian Ministry of Education

لأمي وأقول لها ربنا يكتب لك الحج هذا العام وييسره لكي ويتقبله منك.

mustafa tabaneh
من قبل mustafa tabaneh , عقيد متقاعد\ التدريب على ادارة الموارد البشرية , المقاولون العرب(عثمان احمد عثمان)

ابعثها للك واقول للك لاتنسى تشحن لى على الطاير

ايهاب عبد الحميد محمد الهلالى
من قبل ايهاب عبد الحميد محمد الهلالى , محاسب عام , إيكوسيد

ههههههههههههه   لاء انا الصراحة مش هبعتها لاربما يمون معايا ظرف طارق ولا حاجة

mohamed ahmed aly mahmoud agha
من قبل mohamed ahmed aly mahmoud agha , project manager , articc engineering constructuer consultant

ابعتها لزوجتى ..اشحنى لى رصيد على وجه السرعه

moussa aloui
من قبل moussa aloui

للعائلة

اقول فيها انا بخير ادعولي

Ameen Alolofi
من قبل Ameen Alolofi , مهندس مدني , وزارة الاشغال العامة والطرق

كل كام وانتم بخير بمناسبة العام الجديد

امين عيدالوهاب سيف al hammadi
من قبل امين عيدالوهاب سيف al hammadi , مديرادارة , شركة اليسرللتجارة والاستثمار

ابعثها الي بيت كوم قول فيها السرعة السرعة في الطلبات