What can you do with 3D effect in photoshop?

تم إضافة السؤال من قبل Ro'a EL-astal , Marketing , Trapped INN
تاريخ النشر: 2013/12/31
Huda Baloum
من قبل Huda Baloum , Administration Supervisor , Jordan Golden Jewel Co.

Having more professional and attractive pictures that is even better than reality.

Jayson Aglubat
من قبل Jayson Aglubat , Creative Artist , Sadeem International Co.Ltd.

I do D font or3D typography, a3D shapes for my Photo Manipulation and Graphic Design