What are the job opportunities in the Middle East for an Instrumentation and Control engineer?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/06/05
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

There are many Insha'Allah Dana

Mohamed Oufkir
من قبل Mohamed Oufkir , Technicien de Maintenance , SOMAFACO

Technical documentation and proposal works for a specialized equipment manufacturing company to interact with consultants for necessary product approvals making techno commercial presentations