How do you find the teaching of Foreign Languages?

تم إضافة السؤال من قبل Dr Karim Selim , مدرس بكلية الالسن , جامعة قناة السويس
تاريخ النشر: 2013/06/05
Emilien Mohsen
من قبل Emilien Mohsen , Coordination of foreign language teaching - translation - teaching university and highschool levels , Université Lorraine - Nancy University Hospital

One of the most rewarding of English teaching, apart from specialized English which maybe is the most rewarding.