How can i find a Job ?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/06/05
Faisal Ibrahim
من قبل Faisal Ibrahim , Mechanical Engineer , ModonGroup s.a.r.l

Bayt.com is a clear enough website, worth spending some time to complete a profile, upload a CV, cover letter, and at the same time searching for specific jobs in specific countries.

صالح يسلم سعيد بن مقيزح
من قبل صالح يسلم سعيد بن مقيزح , منسق العمليات , مؤسسة ملاعب الخليج

maybe by search internet ...........؟!