What is the best format to use in order to place images at InDesign?

تم إضافة السؤال من قبل Reem Qwaider , Teacher , Qatar International School
تاريخ النشر: 2013/06/06
Marwan El Hadidy
من قبل Marwan El Hadidy , Mechanical HVAC Engineer , Al- Ahlia General Trading & Contracting

Uncompressed images, especially TIFF and PSD

Saqib Akhtar Ghauri
من قبل Saqib Akhtar Ghauri , Managing Consultant PR and Broadcasting , University of Management and Technology

Tiff