Why potential candidates hide week aspects of their personality which subsequently exposed and bring embarrassment /failure for them?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Ajmal Akif , Principal Fauji Foundation Model School , Fauji Foundation Pakistan
تاريخ النشر: 2014/01/08
Muhammad Ajmal Akif
من قبل Muhammad Ajmal Akif , Principal Fauji Foundation Model School , Fauji Foundation Pakistan

Lack of confidence, underestimate power of intellectual peers, wishful thinking