Capital Expenditure is part of which statement? 1. Income Statement or 2. Balance Sheet

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/06/06
Farhad Ali
من قبل Farhad Ali , Accountant , AL Aaly holding

balance sheet but now it is called statement of financial position

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

yes it is a part of Balance Sheet

Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA
من قبل Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA , Financial Analysis Assistant General Manager , Khalda Petroleum Company

balance sheet

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Capital Expenditure is part of Balance Sheet In Assets it increses Assets Amount W its Vallue & it increases assets Age So its reffect on Depreciation in the next years of adding it.

amrish kumar
من قبل amrish kumar , ACCOUNTANT , agrawal & singh charterd accountants

capital expenditure allways the part of balancesheet.
it can show up as well as addition

hassan althwab
من قبل hassan althwab , Senior Accountant , SANKYU ARCC Saudi Co.

Balance Sheet

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Capital Expenditure a part of Balance Sheet

manaf almas
من قبل manaf almas , Auditor , DAR AL NUZUM PUBLIC ACCOUNTANTS

BALANCE SHEET