Which operational system is better? A strict ISO standard system or a flexible one?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Raafat , Operation Construction Manager , Construction
تاريخ النشر: 2014/01/09
Ma. Kristine Wells
من قبل Ma. Kristine Wells , Senior HSE Officer , Chicago

Flexible system allows the company to plan and design the desired standard to follow and helps ensure that their products consistently meet applicable requirements and specifications