Do you believe an efficient flow of products from producer to consumer merely started from a centralized control of huge aggregations of plant&capital?

تم إضافة السؤال من قبل Idham Cholid , CEO , IGL
تاريخ النشر: 2014/01/10
Huda Baloum
من قبل Huda Baloum , Administration Supervisor , Jordan Golden Jewel Co.

To obtain the flow of products efficiently then certainly you need a reputable plant or company with good management and plans to serve this goal.