هل سيأتي وقت يمكننا فيه العمل في أي مكان في العالم دون قيود طبعاً بهدف صقل خبراتنا)؟)

تم إضافة السؤال من قبل abdulhadi maarouf , Project manager , Alohadieh Co_ Riyadh
تاريخ النشر: 2014/01/10
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

لا بسبب سياسات الشركات والدول لأننا دول عالم عاشر بعكس الدول المتقدمة .

Ameen Alolofi
من قبل Ameen Alolofi , مهندس مدني , وزارة الاشغال العامة والطرق

اوروبا تطبق هذا بين بلدانها . لماذا لا نطبقه  بيننا "العرب" ؟

سيأتي اكيد ونتمنى ان يكون  قريبا انشاء الله

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

بسم الله الرحمن الرحيم

انا افضل اني اجيب صنفره واقوم بصقل الحائط

لاني اظن ان صقل الخبرات يحتاج لاكثر من صنفره وده حيؤدي لدفع فلوس كتير لبائع الصنافر

طبعا مفيش حد حيسيك تصقل خباتك بالسهوله دي وحيتلعب بيك كوره على النت لغية متوصل لمعلومه صحيحه مفيده

في ناس هدفها في الحياه وعلى النت ان يديلك منتج هايف النواتج بس معمول بطريقه مش ممكن تفهمها بسهوله الا اذا علمك هو اذاي تفهمها وبالتالي فيكسب من تعليمك , يعني بيعملك من الحبه ابه