What is the correct test equipment that must be selected to test Capacitor have value 470uf 50v ?

تم إضافة السؤال من قبل ahmad qadery , Information Technology and network Technician , Royal Scientific Society‎
تاريخ النشر: 2014/01/11
Ahmed Abd El hameed Ismail
من قبل Ahmed Abd El hameed Ismail , Senior Electrical Engineer , Arabian Drilling Company

normally i use avometer it has an option for measuring capacity value

ashraf muhammad
من قبل ashraf muhammad , Avionics Technician (Depot Level / 3rd - 4th Line) , RJAF

Capacitance Test Meter is the first solution and secondly the DVM with capatance test option is reliable source for testing the capacitor