To move to the previous worksheet press?

A. Ctrl+PgUp B. Ctrl+PgDn C. Shift+Tab D. Ctrl+Tab

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Owais Syed , Credit Control Manager , Al Khair Trading Co. LTD
تاريخ النشر: 2013/06/07
Aziz Virani
من قبل Aziz Virani , Manager, Human Resources , Ziauddin University

Control + Shift + Page Up Control + Shift + Page Down.....in MS Excel

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

the answers will be A

حيزية لعواد
من قبل حيزية لعواد , استاذ تعليم ثانوي -ابتدائي-متوسط (كافةالاطوار ) , مديرية التربية -المسيلة- الجزائر

A

Ahmad Shahzad Ali
من قبل Ahmad Shahzad Ali , Manager Accounts , SJ Logistics (AOP) Lahore, Pakistan

A

Bushra Farooqi
من قبل Bushra Farooqi , Implementation Project Lead , ADP Private Ltd

it is ctrl+PgUp

abdul rahman abu hamid
من قبل abdul rahman abu hamid , فني اشعة , الرعاية العربية

d or alt+tab

Agnes Pascual
من قبل Agnes Pascual , Senior Supervisor , TDK Philippines Corporation

Press Alt + Tab