We can say that the business is in profit, when:

A) Assets exceed Expenditure B) Income exceeds Liabilities C) Income exceeds Expenditure D) Income exceeds Liabilities

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Owais Syed , Credit Control Manager , Al Khair Trading Co. LTD
تاريخ النشر: 2013/06/07
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

B. Income Exceeds Expneses

Malik Amin Muhammad Khan
من قبل Malik Amin Muhammad Khan , Director Finance and Money Market Dealer , Pakistan Currency Exchange Pvt Lt; Franchise Dollar Shop

C

Mohamed Raafat
من قبل Mohamed Raafat , Operation Construction Manager , Construction

both a & c

Zamokuhle Mbokane
من قبل Zamokuhle Mbokane , Internal Auditing Intern , DR PIXLEY KA SEME LOCAL MUNICIPALITY

C

Muhammad Waqas
من قبل Muhammad Waqas , Accountant , Rafiq & Sons

For a particular time period/ financial year.
C because profit =income- expenses