What are the following disciplines Nobel Prize awarded?

تم إضافة السؤال من قبل mohamed sabeen , QHSE Manager , Novus catering service
تاريخ النشر: 2014/01/13
Mohammed Salim Allana
من قبل Mohammed Salim Allana , Compliance and Assurance Manager , United Arab Bank

1. Global Peace

2  Physics

3. Chemistry

4. Welfare of Children and Women anf their Education

5. Personal level of Philanthropical contribution in Human welfare and medical fields.

mukkur srinivasan varadhan
من قبل mukkur srinivasan varadhan , Chartered Accountant , Chartered Accountant in practice

1.We cannot forget Bose ,Nobel awardee from India for Botany.

2.Physiology.

3.Literature.