Do we have a common market in Arab region ?

تم إضافة السؤال من قبل AbdulQadir Gamei Ibrahim Gismalla , Customer Service Excutive , Medcare Hospital
تاريخ النشر: 2014/01/14
احمد محمود احمد  سالمان
من قبل احمد محمود احمد سالمان , CERTIFIED HEAVY EQUIP. MECHANICAL ENGINEER , MANTRAC EGYPT - CAT

The Arab Leage has a branch called The Economic Union which is meant by such an issue . It started with freeing costum duties in between arab countries goods by decreasing10% each year a long time back and I dont know what is done .