Why we need to check trace route with specific port?

تم إضافة السؤال من قبل Sajjad Haider Abbasi , Manager – IP Core Networks , Satcomm (Pvt) Ltd.
تاريخ النشر: 2014/01/14
Mohammad Oweis
من قبل Mohammad Oweis , End User Support Country Lead , Lafarge Cement Jordan

Simply because ICMP protocol could be blocked, so you can't use tracroute.

That's why you need to tracroute to port, because traffic will be allowed.