How we can deploy software's on Domain environment?

تم إضافة السؤال من قبل Mukesh Rawat , Manager IT , Synergy Consulting Inc.
تاريخ النشر: 2014/01/14
Muhammad Irfan
من قبل Muhammad Irfan , Level II Enterprise Services Engineer , Machsol,Inc

There are different ways to deploy Software in  domain network but as your question very general  so there is no special requirement to install any software in domain newwork(depends of product).