The current period’s auditor who did not audit the prior period’s financial statements is called?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/06/08
Michael Landsman
من قبل Michael Landsman

incoming auditor depends on the land because some do have different names for them like in dutch they call it Inkomende accountant.
depends on language your speak

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Incoming Auditor

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

incoming auditor or designated auditor.

Salman Ali
من قبل Salman Ali , Senior Manager Finance , Pakistan Mercantile Exchange Limited

Current period auditor who didnt audited prior year's F/S is called incoming auditor

Fraz Mehmood
من قبل Fraz Mehmood , Financial Analysis , Alfahim

Current period auditor is called current auditor and prior period auditor is called predecessor auditor.