Why should managers study international business?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/01/15
padmakumar pathiyil
من قبل padmakumar pathiyil , Marketing Consultant , Management Consultancy

If you want to expand your business Globally then you need to study international Business. It is not mandatory that a manager needs to study International Business.

Kotaibah Shehab
من قبل Kotaibah Shehab , Shop Manager , Arvlon for furnitures

not all managers should study int.business. International business managment is for people who trade gloablly