What should be the salary expectation for middle east after 12 years of sales in India ?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Wasim Quraishi , Sales And Marketing Manager , Wani Technologies Pvt Ltd
تاريخ النشر: 2014/01/16
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

I am not very sure on it but Mohammed if you get a Sales Manager post it can vary from AED15,000 -22,000 and if you get  a officer/ executive post you can earn from AED7,000 -12,000 per month

Danish Shaikh
من قبل Danish Shaikh , SR Manager - Retail , Amazon

Depends upon interview and the company you are applying for.