Everyone is talking about the cloud. But what does it mean?What is Cloud Computing?Any companies in kuwait?

تم إضافة السؤال من قبل Rajesh natarajan sushama , Network Engineer , Mirox systems
تاريخ النشر: 2014/01/16
Abdul-Hameed Deeb Al-Sawadi
من قبل Abdul-Hameed Deeb Al-Sawadi , IT Manager , Masaneed Commercial Group (MCG)

Basically, cloud computing is to store your data on public storage through the net.