What is the objectives of human resources management? How to control one firm humans?

تم إضافة السؤال من قبل saidumubarak kalliyath , office , amana travels and general service
تاريخ النشر: 2014/01/17
Ahmed Farouk Mohammed Helmy
من قبل Ahmed Farouk Mohammed Helmy , Sales Executive , Sharaf DG

Development , Administration and Stimulus

حpersonnel management improve production and raise the level of production by the efficient performance of work by labor.

Individuals develop and manage the evolution of human performance to work