Is it possible to change the colour of MRTG? from Green to Red or etc?

تم إضافة السؤال من قبل Sajjad Haider Abbasi , Manager – IP Core Networks , Satcomm (Pvt) Ltd.
تاريخ النشر: 2014/01/19
Sadduddin Zanjani Shah Mohammed
من قبل Sadduddin Zanjani Shah Mohammed , Project Manager , Vibrant Serve FZC

you can change MRTG graph color and its page background by editing mrtg library files.