What courses can I take to improve my written English?

تم إضافة السؤال من قبل Rana Alnajjar , Web developer , Lebcards
تاريخ النشر: 2013/06/09
Nabeel Abdulqader
من قبل Nabeel Abdulqader , Manager of Human Resources Department , Saudi

Its a matter of reading more in English and recognize specialized terms and in what phrase it might be used at....

Mboni Akum
من قبل Mboni Akum , Head of Project Sales , Majeda One

You should expose yourself to as many authors of different genres as possible