Explain how Personal time management skills are essential for professional success in any workplace?

تم إضافة السؤال من قبل Salah Elsheikh
تاريخ النشر: 2014/01/21
Mohammad Tohamy Hussein Hussein
من قبل Mohammad Tohamy Hussein Hussein , Chief Executive Officer & ERP Architect , Egyptian Software Group

Effective time management reflects focus and that is the base of success in any workplace. Focus an effectively achieving the approved company goals will yield success.