هل انت جدي بوظيفتك وبيتك ولاتقبل الفكاهة والمزاح وما السبب؟

تم إضافة السؤال من قبل فراس حجازي , مدير , مديريه الزراعه
تاريخ النشر: 2014/01/22
dina abu salim
من قبل dina abu salim , متدربه في الجمعيه , الهلال الاحمر

انا عن نفسي في الوظفيه وفي البيت وفي اي مكان بحب الفكاهة ووضحك وما بحب اكون كتير جديه ولكن ؟ في اشياء وفي اماكن بتطلب انو اكون جديه بس انا بحياتي العامه الفكاهه اكتر من الجدية

نهله سمير احمد عبد الله
من قبل نهله سمير احمد عبد الله , محاسب ضريبى , شركة مايوتكس لتصنيع و تسويق المنسوجات و الملابس الجاهزة

بالوظيفة لم اعمل بعد لكن ان كنت اعمل لازم ان اتميز بالفكاهه والمزاح ولكن كل شىء فى وقته حتى اكتسب اصدقاء لى ولا اخلق عداوة بمكان العمل وبالتأكيد فى البيت يتطلب الامران معا حتى لا تكون مغرور ومتكبر ومنبوذ من اسرتك وبالتالى من اصدقائك