sir how create plan & profile in MX road software ?

تم إضافة السؤال من قبل jafar Ali , CAD Draughtsman , Consulting Engineers Group Ltd.
تاريخ النشر: 2013/06/09
Salman Alblowi
من قبل Salman Alblowi , Electrical Engineer , ALFALAK (ARAMCO:SMP)

MX ROAD helps you improve design quality by combining traditional engineering workflows of plan, profile, and cross-sections with innovative3D modeling technology based on parametric relationships and constraints.