Some freight charges we paid through our supplier on our behalf, this fright charges where to debit it is to debit P&L account or Trading Account?

تم إضافة السؤال من قبل SYED NABI JAMAL QUADRI , Work Controller , Al Hamra Oasis Village Compound
تاريخ النشر: 2014/01/27
SHAIK ABDUL KADER NASEER AHAMED
من قبل SHAIK ABDUL KADER NASEER AHAMED , Technical Sales Manager , POWER HOUSE

If the freight charge is paid to specific sales unit it will come in P&L .