Bedsores can develop quickly and are often difficult to treat. Several care strategies can help prevent some bedsores and promote healing. as what ?

تم إضافة السؤال من قبل انس العلي , Perfusionist , King abdullah university hospital
تاريخ النشر: 2014/01/29
Roscel Melody Lavarias
من قبل Roscel Melody Lavarias , Staff Nurse (General Ward) , Aklan Cooperative Mission Hospital

As a prevention, patient must be turn every2 hours to relieve pressure.

maher kanaan
من قبل maher kanaan , رئيس قسم العناية المركزة , مشفى الرازي الخاص دمشق

The best way to treat bed sore is to prevent  it  by physiotherapy and  good nutrietion and repairing creams