How to Troubleshoot and Repair PC .Basic 10 Troubleshooting ?

تم إضافة السؤال من قبل Syed AbduL Ahmed Nadeem Siddiqui Ahmed , IT Adminstartor , Working as Freelancer.
تاريخ النشر: 2014/01/30
Noman Abdul Hadi Memon
من قبل Noman Abdul Hadi Memon , IT Specialist , Wael Fouad Jamjoom Co. For Umrah

Please Technical Questions Only This is not our exram that we write10 basic troubleshoot etc.

Mohammed Hayat Ahmed
من قبل Mohammed Hayat Ahmed , Team Lead-IT DataCenter Operations , Confidential

Please be Specific,what do you want to troubleshoot and Repair in PC ?