How dose Local Store Marketing work?

تم إضافة السؤال من قبل Nasser Khan , manager , Godrej Group
تاريخ النشر: 2013/06/10
Tarek Abuzaid Madyan alsyed
من قبل Tarek Abuzaid Madyan alsyed , مدير مبيعات وتسويق , شركه فوري لتمويل المشروعات الصغيره

Price, Quality, Services. Evaluate a Business Plan first and work on market study

TAHANI Alansary
من قبل TAHANI Alansary , مساعدة سكرتارية تنفيذية , شركة الجزيرة العربية للسفر والسياحة

the local store marketing is must be on the public street for see it all the peaple