How can you develop great chemical engineering skills?

تم إضافة السؤال من قبل dana tutunji , Architect , Helou Trading Co
تاريخ النشر: 2013/06/10
ghulam mustafa
من قبل ghulam mustafa , Shift Manager , LOTTE CHEMICAL PAKISTAN LIMITED

Being a Chemical Engineer i would suggest to try to learn more and more software's of design, like aspen matlab

Daniel Abud
من قبل Daniel Abud , Chemical Engineer , Sweetwater Energy

The most effective way is to work in the field you are interested.