ماهي الطريفه التي يتم دخول الى جهاز لروتر من خارج شبكة؟

تم إضافة السؤال من قبل Rafat Abdullah Qaeed Ali Alodaini , برمجه دوت نت , الابتكار التقني
تاريخ النشر: 2014/02/09
Mohamed Abd Elazim Ahmed
من قبل Mohamed Abd Elazim Ahmed , IT Specialist , Elsaady Factory

عن طريق بروتوكول التـلنت

Mohannad Zahed
من قبل Mohannad Zahed

عن طريق استعمال ال tellnet او ssh و يجب تفعيل واحد  منهم علىى الراوتر ووجود كلمة سر للاتصال و تأكد من عدم وجود access list تمنع اتصال ال telnet او ssh

Walid Elmoufti
من قبل Walid Elmoufti , اخصائي تاني , مليته للنفط والغاز

عن طريق التلنت او اس اس اتش

mazin Mohd
من قبل mazin Mohd , administration network , mash multi system

عن طريق ال اي بي ارس للراوتر

khalid othman ahmed elrayes
من قبل khalid othman ahmed elrayes , field operation specialist , TEData

عن طريق وضع ip ثابت للروتر والدخول اللى الروتر عن طريق هذا الايبى

Mohammad.M. Joudeh
من قبل Mohammad.M. Joudeh , networking engineer , al-arrab contracting company ltd

من خلال   ...... التلنت او اس اس اتش

Sohaib Abu-Khdeir
من قبل Sohaib Abu-Khdeir , Broadcasting Engineer , Sama Jordan

تيلنيت او اس اس اتش

هشام عبد الخالق سعيد عبده الاسودي
من قبل هشام عبد الخالق سعيد عبده الاسودي , مهندس , شبكات الكمبيوتر

عن طريق ال  الاتصال يسمى  ال telnet   بواسطة استخدام خاصية  ال remote access للشبكة

Mostafa Khamies Dakam
من قبل Mostafa Khamies Dakam , Network Specialist , Libyan Fertilizer Company

عن طريق Telnet او SSH

ولاكن يجب يكون الروتر يحمل عنوان public IP او عن طريق النات

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

بإستخدام خاصيه التيل نت او الssh او remote accessبشرط تفعيلها في الراوتر ...

muaz elgmati
من قبل muaz elgmati , IT Assistant manager , Toyota Libya

في بي ان او جرب dyndns.com ,gh ولا تنسى خاصية البورت فوروردينج الي بتوديك لاي بي انت عايزه ز