Which utility can be used to display a listing of active IP ports on the computer being tested?

تم إضافة السؤال من قبل Saqib Mehmood , Technical Team Lead/Safety Supervisor , Xchange Technology Group
تاريخ النشر: 2014/02/10
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

NETSTAT utility along with its switches can be use in order to find available connections.

Hope you find this useful.

Thanks.

Mohamad Chabi
من قبل Mohamad Chabi , Sr. Support Engineer , Abu Dhabi Ports (Outsourced from Experts)

NETSTAT

Mahmoud Mamdouh
من قبل Mahmoud Mamdouh , Linux System Administrator (Remote position) , 2X4.ru

on linux : there are many tools, i.e : nmap & netstat

Tariq Ali
من قبل Tariq Ali , Deputy Manager IT , Kohat Cement Company Limited

Netstat