What is the best way to deal with the marketing of the Egyptian market "very tired" because of the presence of a large amount of cheating and fraud?

ما هي افضل طريقه في التسويق للتعامل مع السوق المصري " المتعب جدا " وذلك بسبب وجود كميه كبيره من الغش و الاحتيال ؟

تم إضافة السؤال من قبل mostafa ahmed , Owner , Orange for marketiing
تاريخ النشر: 2014/02/10
Adeel Farooq
من قبل Adeel Farooq , CEO , iLead Digital

what are you trying to achieve?