Which do you prefer, HP or Dell Desktop?

تم إضافة السؤال من قبل Rana Alnajjar , Web developer , Lebcards
تاريخ النشر: 2013/06/10
Abdulqader Mousa Ali Badhib
من قبل Abdulqader Mousa Ali Badhib , NExT HSE Training Services leader , Schlumberger - Saudi Arabia

Both are good but depend which vendor in your area are most support, for me long time i am using HP server and workstations

Aziz Ud Din
من قبل Aziz Ud Din , Enterprise Support Manager , MUSHKO Electronics Pvt. Ltd. LAHORE

I prefer HP, being HP ASDP ;)