Servers are computers that provide resources to other computers connected to a?

تم إضافة السؤال من قبل Karan Chauhan
تاريخ النشر: 2014/02/11
shahzad brohi
من قبل shahzad brohi , marketing manager , zeb & company

Servers are computers that provide resources to other computers connected to a network

Mohammad Shuman
من قبل Mohammad Shuman , IT System and Network Support Engineer , LibancallPlus

Servers are heavy duties computer system that provide services to other computers