How to achieve the sales target through your sales team?

تم إضافة السؤال من قبل mohsin abdulrahman , مدير مبيعات , قريش للصناعة والتجارة
تاريخ النشر: 2013/06/10
shafeek puthiyavlappil
من قبل shafeek puthiyavlappil , head waiter , paul cafe (azadea group)

giving breefing about upsell and cross sale and making target for each employee ,

manging time for customer turnover

Stuart Matthewson
من قبل Stuart Matthewson , Sales Consultant , Expat Sport

Set clear individual sales targets for each member of your team

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Adequate division of labor among team mate according to individual's area of core expertise.