Are QA Engineers Required for petrochemical / petroleum industry?

Just want to find out a way to advance career option in quality and business development together

تم إضافة السؤال من قبل Saket A Ingle Ingle , Manager , United Rubber Industries Pvt Ltd
تاريخ النشر: 2014/02/13
Muhammad Saey
من قبل Muhammad Saey , Senior Veterinary Doctor , PAFN Public Autority for Food and Nutrition

Of course quality assurance is needed in all activities including petrochemical projects.