What are the causes of foundation movement?

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud Abdulkader Darwish , Project Manager , Shade Corporation LTD
تاريخ النشر: 2014/02/15
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Many   reasons

Soil   formation   is  invalid

Bad   design

Geotechnical   study   inadequate

Overloading   emergency   Chief

Elrayah Abdalla Mahmoud   Amin
من قبل Elrayah Abdalla Mahmoud Amin , Construction Manager , Arkad Engineering & Construction compan

tme nnain commom reasns are variation of  the seasonal soil moisture content or plumbing leakage so it can be governed by the design..

Ameen Alolofi
من قبل Ameen Alolofi , مهندس مدني , وزارة الاشغال العامة والطرق

wake of soil

the big loads

earthquik

water