What is the shortcut key for "edit" in MS excel?

تم إضافة السؤال من قبل BRAYAN RAUTRAUT , GENERAL ACCOUNTANT , FARM FRESH LLC
تاريخ النشر: 2014/02/17
Mohamed Esam Mohamed Kamel
من قبل Mohamed Esam Mohamed Kamel , Financial Analyst , Egyptian Water & Wastewater Regulatory Agency (EWRA)

1) If you mean "Edit" menu, It's not in Excel2007 or later versions. It exists in Excel2003 or previous versions.

The short cut to open the Edit menu is simply: (ALT+E)

2) But if you mean (Edit cell). press (F2) button.

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

MANY WAYS

CTRL + '     EDIT & COPY

F5                 GO TO & EDIT

IN ADDITION TO

CTRL + C        COPY & EDIT

CTRL + X         CUT & EDIT

CTRL + V          PASTE & EDIT

SAYED ABDELFATTAH AMER
من قبل SAYED ABDELFATTAH AMER , Purchasing Manager , Emdad Alwaeda & Sanyah Contracting Co

Ctrl+C========CopyEdit, Copy

Ctrl+D=========Fill DownEdit, Fill, Down

Ctrl+FFindEdit, Find

Ctrl+GGotoEdit, Goto

Ctrl+HReplaceEdit, Replace

Asghar Ali
من قبل Asghar Ali , Accounts Officer , R & I Electrical Appliances (Pvt) Ltd

For Menue "ALT+E"

For Cell "F2"

elsa regine Mercadal
من قبل elsa regine Mercadal , Document Controller , Ali and sons marine engineering

f2

MohammadKhayri Alawneh
من قبل MohammadKhayri Alawneh , Facilities Manager , Reach Facilities Management

Double click at the required cell

Mahamad Amin Shaikh
من قبل Mahamad Amin Shaikh , Financial Modeller (Senior Accountant) , Dar Al Riyadh Group

Press F2

BRAYAN RAUTRAUT
من قبل BRAYAN RAUTRAUT , GENERAL ACCOUNTANT , FARM FRESH LLC

F2 FOR CELL EDIT OR DOUBLE CLICK THE CELL YOU WANT TO EDIT