Can you make a script to make backup every two days ? write that script please.

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/02/17
ghilman ahmed
من قبل ghilman ahmed , System Administrator , Streaming Networks Pvt Ltd

This command backup the directories and put it in backup folder. but to run it in every two days you have to run it through cron job.add this script in crontab :crontab -e023 */2 * * insert_your_script_hereMake bash shell script of the command And Add this script in the cronjob:#!/bin/bashrsync -aAXv --exclude={"/dev/*","/proc/*","/sys/*","/tmp/*","/run/*","/mnt/*","/media/*","/lost+found"} /* /path/to/backup/folder

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Back up of what?