How to write like a professional journalist?

تم إضافة السؤال من قبل Samar Saleh , Community Manager , Bayt.com
تاريخ النشر: 2014/02/20
Muhammad Hossenbaccus
من قبل Muhammad Hossenbaccus , Rédacteur en Chef/Editor in Chief , Contact Press

Hi Samar,

To write as a professional journalist, one must, first of all, have journalism skills. One should know the basic of journalism that is knowing the Ws: WHO, WHEN, WHERE, WHY AND WHAT.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Identify the recognised "good" journalists and read, read, read, read. After that Muhammad has encapsulated it with his reference to the "W's".